Vitaal 60+ Small Group Trainingen

Bent u 60 jaar of ouder? Merkt u dat u last heeft van uw spieren en gewrichten en bent u er klaar mee om steeds weer beperkt te worden? Wilt u graag een fitte en energieke toekomst tegemoet gaan? Dan hebben wij het perfecte aanbod voor u! Wij trainen in kleine groepjes van maximaal 8 personen gericht op 60-plussers. Ieder individu krijgt een persoonlijk behandelplan om aan uw specifieke doelstelling te werken.
U traint altijd onder begeleiding van een gecertificeerde Personal Trainer voor slechts € 9,25 per training!
Vitaal60Plus 1
Mogelijke beperkingen:
• U kunt moeilijk rechtop lopen?
• U heeft moeite met het optillen van uw benen?
• Schouders die pijn doen zodra u iets boven het hoofd moet pakken?
• Geen kracht of energie om uw kleinkinderen vast te pakken of op te tillen?
• Bent u snel buiten adem?
• Uw knieën of heupen zijn slecht belastbaar?
• Continu een zeurende pijn in uw onderrug?
• U merkt dat uw kracht achteruit vloeit?

Vitaal60Plus blessurebehandeling
Neem dan snel contact op en we gaan samen aan de slag om dit te verhelpen. Heeft u geen klachten? Erg prettig, dit willen we graag zo houden! Ook preventief is er veel winst te behalen en u zult merken dat u nooit te oud bent om te starten met deze doelgerichte sportervaring.

Trainingstijden vinden plaats vanaf juni op dinsdag en vrijdag van 13.00 – 15.00 uur.

Bij voldoende animo of in overleg worden deze trainingstijden uitgebreid naar andere trainingsdagen.

 

Toelichting trainingen en behandelingen
Zodra er een verkleving plaatsvindt in een structuur kan dit ernstige en aanhoudende klachten veroorzaken.Klachten lopen op van krachteloos voelen tot pijnreacties en zelfs bewegingsbeperkingen. Door middel van spieractivatiepunten, reflextesten en mylogenics spierbehandelingen gaan we direct opzoek naar de zwakke schakels en kunnen deze gericht behandelen en trainen. Dit zorgt al binnen zeer korte termijn voor verlichting van pijn, meer bewegingsvrijheid en meer kracht. Na een behandeling blijven we gericht op die zwakke schakels trainen om uiteindelijk te zorgen dat de kracht toeneemt en de klachten wegblijven. Daarnaast kunt u uw trainingsprogramma uitbreiden voor een betere fitheid, meer krachttoename en of andere wensen. Alles gaat in samenspraak met uw personal trainer!

Vitaal60Plus 3

Uw Trainer Nick Penders

De trainingen worden verzorgd door Nick Penders, trainer van Personal Gym Maas en Waal. Hij stelt zich hieronder aan u voor.
Ik ben geboren op 17 februari 1996 en woonachtig in Beneden Leeuwen. Ik ben in 2016 gestart met het geven van Personal Training bij mijn eigen bedrijf Move2Change Personal Training en daarbij geef ik ook groepstrainingen bij Personal Gym Maas en Waal. Na vele cursussen en specialisaties gedaan te hebben en het aan huis behandelen/trainen van ouderen ben ik op het punt gekomen om dit grootser op te zetten.
Eindelijk kan ik gaan doen waar al die jaren mijn interesse heeft gelegen namelijk het helpen van mensen door ze een hogere kwaliteit van het leven te laten ervaren. Ik hoop binnenkort kennis met u te maken tijdens een van onze trainingen. Neem gerust contact met me op, zodat ik uw persoonlijke doelen met u kan bespreken. Bedankt en tot snel.

Voor vragen en overige informatie kunt u contact opnemen met Nick Penders via 06-13589910.