Gert Jan Hermsen

GertJan PGMW zw"Na ruim drie jaar zwaar blessureleed een Obstacle Run voltooien zonder daar pijn/blessures aan over te houden."

Naast onze begeleiding op het gebied van succesvol afvallen, helpen wij ook (zeer) blessuregevoelige mensen om weer pijnvrij en blessurevrij te sporten en leven.

"Een Personal Trainer, in groepsvorm begeleid sporten.....? is dat iets voor mij?
Na een periode van langdurige blessures (3 jaar) heb ik Maurice Boone en Jeroen Vos van PGMW tijdens mijn herstelperiode leren kennen.


Inmiddels, na een half jaar met op maat geschreven trainingsschema's, sport ik vrijwel pijnvrij en ben ik blij dat ik de stap heb gewaagd om met PGMW aan de slag te gaan.vNaast de deskundige begeleiding op het gebied van trainen, is PGMW pro-actief in het behandelen van blessures tijdens je training, alsmede het samenstellen van een op jouw lichaam en levensstijl van toepassing zijnde voedingsschema's.

Mede door Maurice en Jeroen kan ik mijn hobby's (motorrijden en fitness) weer pijnvrij en met plezier beoefenen én voel ik me een stuk fitter en scherper dan voorheen.

Ik heb zelfs 2 weken geleden een Obstacle Run kunnen voltooien met mijn zoontje zonder daar pijn aan over te houden. Dit was 6 maanden geleden ondenkbaar voor mij! En het grappige was dat ik daar een ex-therapeut tegenkwam die nog verbaasder was dan ikzelf dat ik daar aan mee kon doen.
Door de persoonlijke, professionele en zeer deskundige aanpak boek ik nog steeds progressie en blijft het leuk om te trainen.
PGMW training is dus echt iets voor mij!"
Gert-Jan Hermsen