Huisregels

Huisregels Personal Gym Maas en Waal

“We willen onszelf graag volledig focussen op jouw training! We houden graag een nette en efficiënte trainingsruimte. Zorg daarom dat je jezelf houdt aan onze huisregels.”

 1. Natuurlijk wil je er goed en verzorgd uitzien, daarom is het dragen van correcte en schone sportkleding verplicht. Je wilt graag in een frisse ruimte trainen, zorg dan dat je ook fris op de trainingen verschijnt.
 2. Bij het betreden van de sportruimtes is een handdoek en het dragen van sportschoenen, die enkel binnen gebruikt worden, verplicht.
 3. We hebben liever niet dat je rookt, maar doe je dat toch? Absoluut niet in onze sportruimtes.
 4. Het drinken van water is zeer gezond en tijdens de training sowieso aan te raden. Het is niet toegestaan meegenomen blikjes of etenswaar te nuttigen in de Personal Gym.
 5. Ook het terugleggen van de gewichten en stangen behoort tot de training.
 6. Je wilt graag een plekje in onze groepstrainingen? Zorg dat je deze dan altijd online reserveert (via onze website of de app). Je kunt tot 4 weken van te voren reserveren. Ben je verhinderd? Meld jezelf 8 uur voorafgaand aan de training af, via de app of bevestigingsmails die je gehad hebt. Op die manier kan iemand anders zich weer in het zweet werken. Ben je 3 keer niet wezen trainen, zonder jezelf hiervoor af te melden, dan vervalt het recht om een plaats te kunnen reserveren.
 7. Wil je vooruitgang boeken? Noteer je prestaties dan in onze trainingslogboeken!
 8. Heb je vragen over je training, je gezondheid of je resultaat? Waarom wachten, vraag direct!
 9. Ben je tevreden over onze service en kwaliteit, vertel het aan anderen! Heb je opmerkingen of verbeterpunten, zeg het ons!
 10. Het is aan te raden om nog wat extra te sporten en te relaxen in de training- en welnesssruimtes van Active Sportsworld. Zorg dat je hiervoor een passend abonnement hebt en dat je jezelf houdt aan de huisregels en voorwaarden die zij stellen.
 11. Indien je schade hebt toegebracht aan materialen van Personal Gym Maas en Waal, dan wel Active Sportsworld, bent je verplicht deze te vergoeden.
 12. Personal Gym Maas en Waal dan wel Active Partyworld B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel of ongeval of zoekgeraakte voorwerpen van welke aard en door welke oorzaak dan ook. Personal Gym Maas en Waal dan wel Active Partyworld B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke of materialistische schade, aangericht door de opstal, inrichting en buitenterrein (zoals bestrating).
 13. De diensten/faciliteiten van de overige bedrijven/instanties die werkzaam zijn in het gebouw zoals de fitness, groepslessen, sportmassage, tennisles, fysiotherapeut en wellicht in de toekomst andere partners vallen niet onder de activiteiten van Personal Gym Maas en Waal. Voor letsel, schade en al het overige voortkomend uit deze diensten/faciliteiten van overige bedrijven/instanties kan Personal Gym Maas en Waal niet aansprakelijk gesteld worden.